Activiteiten

 
Trouw aan zijn opdracht de belanghebbenden op de hoogte te houden binnen de domeinen van de herstelling , de versterking en de bescherming van het beton, organiseert FEREB seminaries en neemt deel aan salons en evenementen.

Salon van de Mede-eigendom

18/11/2021

Salon van de Mede-eigendom

UVS/UFS organiseerden op 18 november a.s. opnieuw het Salon van de Mede-eigendom.

Seminarie met demonstraties “Bescherming van betonconstructies”

30/11/2021

Seminarie met demonstraties “Bescherming van betonconstructies”

Beton is een sterk en duurzaam bouwmateriaal dat veelvuldige toepassingen kent. Ondanks de goede eigenschappen kan er schade optreden. Om betonschade te voorkomen en hersteld beton extra te beschermen, worden diverse producten en technieken toegepast.

Bezoek onze stand op Techni-Mat  Kortrijk Expo 9 &10 maart 2022

21/01/2022

Bezoek onze stand op Techni-Mat Kortrijk Expo 9 &10 maart 2022

FEREB nodigt u uit voor een bezoek aan haar stand op Techni-Mat, de beurs over technieken en materialen voor infra en ruwbouw. U bent welkom met al uw vragen over duurzame herstelling, bescherming en versteviging van structuren in beton. Onze stand vindt u in de Rambla 1.

Bezoek de stand van FEREB op het belangrijkste salon voor de renovatie- en restauratiesector

21/01/2022

Bezoek de stand van FEREB op het belangrijkste salon voor de renovatie- en restauratiesector

RenoResto is het grootste b2b-event in België in het domein van renoveren, restaureren en herbestemmen van gebouwen in Flanders Expo te Gent.

De vakbeurs biedt een volledig aanbod van producten en innovaties in combinatie met een rijkgevuld lezingenprogramma. Het event vindt gelijktijdig plaats met Stone & Tile, de grootste vakbeurs in België voor de natuursteen- & tegelsector.

Als  één van toonaangevende actoren in het domein van de renovatie van betonconstructues, zal FEREB op 17 & 18 maart hierop aanwezig zijn. U bent de hele dag welkom op onze stand RR83. Volg ook onze lezing op donderdag 17 maart om 17.00 h. Wij geven dan toelichting bij het stappenplan voor het realiseren van een duurzame betonherstelling.

Bekijk oudere activiteiten in ons archief